dinsdag 25 juli 2017

Wat gaat de tijd snel

Het lijkt mij dat de dagen, weken, van tijd tot tijd gewoon oplossen in het niets. Wat gaat de tijd snel. Ik heb de laatste tijd geen tijd meer gehad om hier wat te schrijven, dus een kleine samenvatting van de laatste 'maanden?' kan geen kwaad.

De laatste keer schreef ik over het droge weer. Nu hebben we het tegenovergestelde, veel te véel regen de afgelopen dagen. Ik hoef geen planten water te geven, maar wel planten afgieten.
De kleine tomatenplantjes van de foto's zijn nu reuzen geworden (foto volgt nog) en bevatten veel (nog groene) tomaten. De paar dingen die ik in de 'mini' moestuin had, zijn al op. De paksoi, rode bieten, zwarte kool (daar is nog een beetje van over) en ananas-aardbeien..En verder zijn er nog volop komkommers in aantocht hoop ik. We hebben er al een aantal op en ze waren heerlijk zoet!


Het was best een drukke tijd, gelukkig nu even bijtanken in de zomer. Tijd voor naaiwerk en wat andere hobby projecten.

Dit was wel een hele korte samenvatting maar nu in de zomer met wat rust, zal ik weer wat vaker hier wat schrijven.

Hartelijke groet,
Crafting CactusAnanas-aardbeien, zo lekker!

Twee jaar lang geprobeerd deze Papaver met de naam 'Deense vlag' te laten bloeien, ploft de bloem in een halve middag uit elkaar...zomaar.

Rode bieten en de restanten...

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Back to Top