5/recent-posts/slider1

Tweede paasdag - hoe vreemd het voeltIk hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren.

Lange tijd twijfelde ik over het bestaan van deze website. Zou ik het opheffen of toch een nieuw leven inblazen? Het voelt gek om als het ware over 'koetjes en kalfjes' te schrijven terwijl we nu in zo'n grote wereldwijde gezondheidscrisis verkeren.

Maar aan de andere kant kan het ook troost bieden als je ook nog het moois in de wereld kunt zien en waarderen. En kan bijvoorbeeld in de tuin werken ook veel afleiding bieden. Dus voor nu neem ik het besluit om de website nieuw leven in te blazen en waar ik kan hier wat foto's en stukjes tekst met jullie te delen. Het biedt in ieder geval mij troost om nu weer te schrijven en zo als het ware een tijdlijn te creƫren van het jaar.


We weten niet hoe lang alles zal gaan duren en als ik veel van de berichten volg maakt het me ook bang maar als ik dan in de tuin ben weet ik ook dat het toch ondanks alles lente is en probeer ik te genieten van het groen wat langzaam zich weer ontvouwd. 


Ik hoop dat jullie toch hebben kunnen genieten van de Paasdagen hoe vreemd ze nu misschien ook voelden. Ik bakte een aantal scones met het recept van Jamie Oliver en deze aten we met echte Britse clotted cream. Ik vergeet vaak hoe simpel het is ze te maken.


En wat mij extra troost biedt is breien. Het is altijd een manier van goede ontspanning maar nu biedt het heel veel comfort. Dus ik gunde mijzelf wat nieuwe wol van Hillesvag uit Noorwegen in zo'n prachtige oudroze kleur. Ik maak de Rose Gold sjaal van Elizabeth Doherty.

Pas goed op jezelf en je naasten,
x. Crafting Cactus

Geen opmerkingen