5/recent-posts/slider1

De tuin in opzoek naar schaduwEnige regelmaat in het schrijven heb ik nog niet teruggevonden zoals je wel hebt gemerkt. In mijn laatste bericht schreef ik nog over de lente terwijl we nu in de zomerhitte zitten. We hadden een prachtig voorjaar maar een vrij trieste start van de zomer dus eigenlijk mogen we niet klagen nu we dan toch eindelijk echt warm weer hebben. Hier ligt Mira, onze poes, nog lekker in haar mandje maar ondertussen is ze met deze hitte veel in de tuin te vinden in de schaduw.

Er is veel gebeurd sinds ik voor het laatst schreef. De allerstrengste maatregelen rondom het virus zijn nu wat losgelaten en zo kan er meer van de zomer worden genoten. Ik behaalde mijn diploma tot docent Beeldende Kunst & Vormgeving en het afstuderen slokte al mijn tijd op. Om tot rust te komen brachten we de weken door met mooie dagen fietsen en een bezoek aan het waddeneiland Vlieland. 

Ik heb al heel wat kunnen oogsten dit jaar. Courgettes, augurken, sla, rucola en er vallen al wat appels van de boom. Maar ik heb liever dat ze even blijven hangen want dan kan ik in de herfst appeltaart maken. 

Ik kwam niet zo heel veel aan handwerken toe maar nu gelukkig weer ruimte om de naalden op te pakken. Ik maakte een sjaal van mijn eigen geverfde wol voor een speciaal iemand. En nu werk ik aan wat projecten die al langere tijd op de naalden staan. 
Tot snel, x.

 

Geen opmerkingen